06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Delft

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Delft en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare service voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Delft en omgeving? Onze ervaren servicemonteurs staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je hefbruggen voldoen aan alle APK-vereisten en veiligheidsnormen.

Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het inspecteren, keuren en onderhouden van hefbruggen van alle merken en modellen. Of het nu gaat om hydraulische, elektrische of pneumatische hefbruggen, wij zorgen ervoor dat ze optimaal presteren en aan alle wettelijke eisen voldoen.

Wij begrijpen dat het goed onderhouden van hefbruggen essentieel is voor de efficiënte werking van een garage. Daarom bieden wij flexibele onderhoudsplannen aan die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat om regelmatig preventief onderhoud of ad-hoc reparaties, onze monteurs zorgen ervoor dat jouw hefbruggen altijd in topconditie verkeren.

Bovendien streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, door snel en efficiënt te reageren op oproepen en altijd met de hoogste professionele standaarden te werken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met het APK keuren en onderhouden van hefbruggen in jouw garage in Delft en omgeving.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij