06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Den Haag

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Den Haag en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Laat je hefbrug regelmatig keuren en onderhouden door onze gekwalificeerde servicemonteurs in Den Haag en omgeving! Met regelmatige APK keuringen en onderhoud van je hefbrug, zorg je ervoor dat deze veilig en optimaal blijft functioneren. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen en onderhoud aan hefbruggen in garages.

Door het uitvoeren van regelmatig onderhoud en keuringen kunnen mogelijke problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen, waardoor de veiligheid van zowel de monteurs als de voertuigen die op de hefbrug worden geplaatst, wordt gewaarborgd.

Bij onze service staat kwaliteit en veiligheid voorop. Onze monteurs zorgen ervoor dat jouw hefbrug voldoet aan de wettelijke eisen en richtlijnen, zodat je zonder zorgen je werk kunt uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat je hefbrug in topconditie blijft, zodat je geen omzet verliest door ongeplande stilstand.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak voor het keuren en onderhouden van jouw hefbrug. Wij staan klaar om je van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat jouw hefbrug optimaal blijft presteren.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij