06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Deventer

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Deventer en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare service voor het APK keuren en het onderhoud van hefbruggen in Deventer en omgeving? Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jou te helpen. We begrijpen hoe cruciaal het is om ervoor te zorgen dat je hefbruggen voldoen aan de wettelijke vereisten en veiligheidsnormen, zodat je garage soepel blijft draaien.

Onze professionele servicemonteurs zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om hefbruggen te keuren en onderhouden, zodat je gemoedsrust hebt dat je apparatuur in goede handen is. Of het nu gaat om het controleren op slijtage, het smeren van onderdelen of het testen van de veiligheidssystemen, wij zorgen ervoor dat jouw hefbruggen in topconditie verkeren.

Door regelmatig onderhoud en keuringen uit te laten voeren, verleng je de levensduur van je hefbruggen en minimaliseer je het risico op storingen en ongevallen. Bovendien voldoe je aan de wettelijke verplichtingen omtrent veiligheid en milieu.

Kies voor onze professionele service en zorg ervoor dat je hefbruggen in topconditie verkeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. We staan voor je klaar om jouw garage in Deventer en omgeving optimaal te ondersteunen.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij