06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Dordrecht

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Dordrecht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Dordrecht en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw hefbruggen voldoen aan de APK-eisen en veilig kunnen worden gebruikt.

Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van APK keuringen en het onderhoud van hefbruggen. Of het nu gaat om hydraulische, pneumatische of mechanische hefbruggen, wij hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw apparatuur aan alle veiligheidsnormen voldoet.

Wij begrijpen dat het essentieel is om jouw hefbruggen regelmatig te laten keuren en onderhouden om de veiligheid van jouw medewerkers en klanten te waarborgen. Daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service, zodat jij weer snel aan de slag kunt in jouw garage.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een APK keuring en het onderhoud van jouw hefbruggen. Wij staan klaar om jou te helpen en ervoor te zorgen dat jouw hefbruggen in topconditie verkeren.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij