06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Ede

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Ede en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren servicemonteur voor het APK keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Ede en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze professionele monteurs staan klaar om uw hefbruggen te keuren en te onderhouden, zodat uw garage voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Het keuren van hefbruggen is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw medewerkers veilig kunnen werken en om ongelukken te voorkomen. Onze gecertificeerde monteurs hebben ruime ervaring in het keuren van diverse soorten hefbruggen en zorgen ervoor dat deze voldoen aan alle wettelijke eisen. Daarnaast kunnen zij ook het nodige onderhoud uitvoeren, zodat uw hefbruggen in topconditie blijven en u onnodige kosten bespaart.

Wij begrijpen dat uw garagebedrijf efficiënt moet blijven draaien en streven ernaar om uw hefbrug keuring en onderhoud zonder verstoringen en volgens uw planning uit te voeren. Onze monteurs zijn flexibel en klantgericht, en zorgen ervoor dat uw hefbruggen snel en deskundig gekeurd en onderhouden worden.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het keuren en onderhouden van uw hefbruggen. U kunt rekenen op onze professionele aanpak en uitstekende service!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij