06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Gouda

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Gouda en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Voor het APK keuren van hefbruggen en het uitvoeren van hefbrugonderhoud in de regio Gouda ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jouw garage te voorzien van professionele service en onderhoud aan de hefbruggen.

Het is van groot belang dat hefbruggen regelmatig worden gekeurd en onderhouden om de veiligheid van de medewerkers en de auto’s te waarborgen. Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en beschikken over de juiste kennis en ervaring om deze taken uit te voeren.

Of het nu gaat om het keuren van de hefbruggen volgens de wettelijke APK eisen, het uitvoeren van preventief onderhoud of het verhelpen van storingen, onze monteurs zorgen ervoor dat jouw hefbruggen in topconditie verkeren. Onze snelle en efficiënte service zorgt ervoor dat jouw werkplaats zo min mogelijk last ondervindt van eventuele stilstand.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in Gouda en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor je klaar met onze professionele en klantgerichte service.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij