06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Groningen

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Groningen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Groningen en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om uw hefbruggen te keuren en te onderhouden, zodat u altijd veilig en efficiënt kunt blijven werken.

Het keuren van hefbruggen is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat ze aan alle veiligheidsnormen voldoen. Onze gecertificeerde monteurs voeren zorgvuldige inspecties uit om eventuele gebreken of slijtage op te sporen en deze indien nodig te repareren. Daarnaast bieden wij ook regelmatig onderhoud aan om ervoor te zorgen dat uw hefbruggen in topconditie blijven.

Wij begrijpen dat stilstand kostbaar is, daarom streven wij ernaar om onze diensten zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Of het nu gaat om hydraulische, schaar- of vierkolomshefbruggen, onze monteurs hebben uitgebreide kennis en ervaring om uw hefbruggen in optimale staat te houden.

Kies voor gemoedsrust en laat uw hefbruggen keuren en onderhouden door onze deskundige servicemonteurs. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij