06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Heerlen

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Heerlen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een hefbrug in je garage in Heerlen of omgeving die toe is aan een APK keuring of onderhoud? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jouw hefbrug te keuren en te onderhouden, zodat deze veilig en efficiënt blijft werken.

Het is van essentieel belang om regelmatig je hefbrug te laten keuren en onderhouden, om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de veiligheidsnormen en optimaal blijft functioneren. Onze gecertificeerde servicemonteurs hebben de expertise en ervaring om grondige APK keuringen uit te voeren en eventuele problemen op te sporen en op te lossen. Of het nu gaat om hydraulische problemen, elektrische storingen of slijtage aan onderdelen, wij zorgen ervoor dat jouw hefbrug weer in topconditie is.

Wij begrijpen dat stilstand van de hefbrug tot ongemak kan leiden en daarom streven wij ernaar om onze service snel en efficiënt uit te voeren, zodat je garage zo min mogelijk hinder ondervindt. Of het nu gaat om een standaard APK keuring of een uitgebreid onderhoudsprogramma, wij staan voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het keuren of onderhouden van jouw hefbrug. Wij garanderen professionele service en een veilige werkplek voor jou en je medewerkers.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij