06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Hoogeveen

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Hoogeveen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Moet je de hefbruggen in je garage laten keuren? Zoek dan niet verder! Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van hefbruggen in Hoogeveen en omgeving.

Het regelmatig laten keuren van je hefbruggen is van cruciaal belang om de veiligheid van je werknemers te waarborgen en om te voldoen aan de wettelijke eisen. Onze erkende monteurs voeren grondige APK-keuringen uit om ervoor te zorgen dat je hefbruggen voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Maar we doen meer dan alleen keuren. Onze servicemonteurs zijn ook bekwaam in het uitvoeren van hefbrugonderhoud om ervoor te zorgen dat je bruggen in topconditie blijven. Van het smeren van onderdelen tot het controleren van elektrische systemen, we zorgen ervoor dat je hefbruggen optimaal blijven presteren.

Dus, of je nu een kleine garage hebt of een grote autowerkplaats, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je hefbruggen veilig en goed onderhouden zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en laat ons zorgen voor het keuren en onderhouden van je hefbruggen.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij