06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Hoorn

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Hoorn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het APK keuren van hefbruggen en het doen van hefbrugonderhoud in garages in Hoorn en omgeving? Zoek niet verder, want onze ervaren servicemonteurs staan klaar om u te helpen!

Of het nu gaat om een periodieke keuring voor uw hefbrug of om het uitvoeren van preventief onderhoud, onze monteurs hebben de expertise en kennis om ervoor te zorgen dat uw hefbrug veilig en efficiënt blijft werken. Met jarenlange ervaring in de branche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw hefbrug in topconditie te houden.

Onze servicemonteurs zijn gecertificeerd en beschikken over alle benodigde kennis en vaardigheden om het keuringsproces snel en effectief uit te voeren. Wij begrijpen dat tijd geld is in de garagebranche, daarom streven wij ernaar om onze service zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze APK keuringen en hefbrugonderhoud in Hoorn en omgeving. Wij staan klaar om u te helpen en uw hefbrug in topconditie te houden!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij