06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Katwijk

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Katwijk en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Is jouw garage toe aan een APK keuring voor de hefbruggen of is het tijd voor het periodieke hefbrugonderhoud? Wij staan klaar om jou te helpen! Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van hefbruggen in Katwijk en omgeving.

Met onze grondige APK keuring zorgen wij ervoor dat jouw hefbruggen aan alle wettelijke eisen voldoen en veilig kunnen worden gebruikt. Daarnaast bieden wij ook preventief hefbrugonderhoud aan, om eventuele problemen in een vroeg stadium te signaleren en te verhelpen. Hiermee voorkom je onnodige stilstand en hoge reparatiekosten in de toekomst.

Onze servicemonteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige certificeringen om het keuren en onderhouden van hefbruggen professioneel uit te voeren. Daarnaast staan ze bekend om hun vriendelijke en klantgerichte benadering, waardoor je altijd kunt rekenen op een professionele én aangename service.

Dus, als jouw garage in Katwijk of omgeving behoefte heeft aan een APK keuring of hefbrugonderhoud, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jouw hefbruggen in topconditie te houden!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij