06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Leeuwarden

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Leeuwarden en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele service om je hefbruggen te laten keuren en onderhouden in Leeuwarden en de omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw hefbruggen voldoen aan alle APK-vereisten en veiligheidsnormen.

Onze monteurs zijn deskundig op het gebied van hefbruggen en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van keuringen en onderhoud. Of het nu gaat om hydraulische, elektrische of pneumatische hefbruggen, wij hebben de kennis en expertise om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Wij begrijpen dat het hebben van goed functionerende hefbruggen van essentieel belang is voor jouw garagebedrijf. Daarom streven wij ernaar om onze service aan te passen aan jouw specifieke behoeften en planning, zodat de werkzaamheden zo min mogelijk verstoring veroorzaken.

Kies voor gemoedsrust en laat ons team van professionele servicemonteurs zorgen voor het APK keuren en onderhoud van jouw hefbruggen. Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​afspraak te maken en jouw hefbruggen in topconditie te houden!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij