06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Leiden

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Leiden en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare service voor het APK keuren van hefbruggen en het doen van hefbrugonderhoud in garages in Leiden en omgeving? Onze ervaren servicemonteurs staan voor je klaar! Wij begrijpen dat veiligheid en betrouwbaarheid van essentieel belang zijn voor jouw garage en daarom bieden wij professionele en betrouwbare service.

Onze servicemonteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring met het keuren en onderhouden van hefbruggen. Of je nu een kleine garage hebt of een grote werkplaats, wij zorgen ervoor dat jouw hefbruggen voldoen aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen. Daarnaast kunnen we ook preventief onderhoud uitvoeren om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is in een garage en daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte service. Wij staan bekend om onze vriendelijke en professionele benadering en streven naar 100% klanttevredenheid.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het APK keuren en onderhouden van hefbruggen in Leiden en omgeving, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw garage blijft draaien.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij