06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Maastricht

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Maastricht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het APK keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Maastricht en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren servicemonteurs zorgen ervoor dat jouw hefbruggen voldoen aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen.

Het keuren van hefbruggen is een wettelijke verplichting en essentieel voor de veiligheid van jouw personeel en klanten. Onze gecertificeerde monteurs voeren een grondige inspectie uit en zorgen ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost. Daarnaast kunnen we ook het periodiek onderhoud van de hefbruggen verzorgen, zodat ze in topconditie blijven en de levensduur wordt verlengd.

Wij begrijpen dat stilstand kostbaar is voor jouw garagebedrijf, daarom plannen we de keuringen en onderhoudswerkzaamheden op een moment dat het jou het beste uitkomt. Onze service is snel, professioneel en betrouwbaar, zodat jij je kunt blijven focussen op jouw core business.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het APK keuren en onderhouden van hefbruggen in Maastricht en omgeving. We staan klaar om je te helpen!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij