06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Nieuwegein

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Nieuwegein en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het APK keuren van hefbruggen en het doen van hefbrugonderhoud in Nieuwegein en omgeving? Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jouw garage te helpen met al je hefbrug behoeften.

Het regelmatig laten keuren van je hefbruggen is niet alleen wettelijk verplicht, maar ook essentieel voor de veiligheid van jouw personeel en klanten. Onze gecertificeerde servicemonteurs zorgen ervoor dat jouw hefbruggen voldoen aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen, zodat je zonder zorgen kunt blijven werken.

Naast het keuren van hefbruggen bieden wij ook uitgebreid hefbrugonderhoud aan. Of het nu gaat om het smeren van onderdelen, het vervangen van versleten onderdelen of het verhelpen van storingen, onze monteurs zorgen ervoor dat jouw hefbruggen in topconditie blijven.

Of je nu een kleine garage of een grote werkplaats hebt, onze servicemonteurs hebben de kennis en ervaring om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en professionele service voor het APK keuren van hefbruggen en het doen van hefbrugonderhoud in Nieuwegein en omgeving.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij