06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Oss

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Oss en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Is de hefbrug in jouw garage toe aan een keuring of onderhoudsbeurt? Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jou te helpen in Oss en omgeving! Door regelmatig je hefbrug te laten keuren en onderhouden, verleng je niet alleen de levensduur ervan, maar zorg je er ook voor dat jouw medewerkers veilig kunnen werken.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het keuren van hefbruggen volgens de APK-normen en voeren daarbij ook direct het benodigde onderhoud uit. Of het nu gaat om hydraulische of elektrische hefbruggen, wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om elk type hefbrug te inspecteren en te onderhouden.

Wij begrijpen dat elke dag dat jouw hefbrug niet operationeel is, een dag is waarop jouw bedrijf potentieel verlies lijdt. Daarom streven wij ernaar om onze service snel en efficiënt uit te voeren, zodat jouw garage zo min mogelijk hinder ondervindt.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor de keuring en het onderhoud van jouw hefbruggen. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw garage veilig en productief blijft!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij