06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Purmerend

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Purmerend en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren servicemonteur voor het APK keuren en onderhouden van hefbruggen in uw garage in Purmerend en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze gespecialiseerde monteurs staan klaar om uw hefbruggen te keuren en te onderhouden, zodat uw werkplaats veilig en efficiënt blijft functioneren.

Onze servicemonteurs zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd om alle soorten hefbruggen te keuren volgens de geldende APK richtlijnen. Of het nu gaat om hydraulische hefbruggen, schaarhefbruggen of vierkolomshefbruggen, wij hebben de kennis en ervaring om uw hefbruggen grondig te controleren en te onderhouden.

Door regelmatig onderhoud en keuringen uit te laten voeren door onze professionele monteurs, verlengt u niet alleen de levensduur van uw hefbruggen, maar zorgt u er ook voor dat ze veilig blijven om op te werken. Bovendien voldoet u hiermee aan de wettelijke vereisten met betrekking tot APK keuringen.

Kies voor onze betrouwbare en deskundige servicemonteurs en laat uw hefbruggen keuren en onderhouden op een moment dat het u uitkomt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij zijn uw partner in veiligheid en efficiëntie in de garage!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij