06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Roermond

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Roermond en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele servicemonteur voor het APK keuren van hefbruggen en het doen van hefbrugonderhoud in de omgeving van Roermond? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs staan klaar om jouw hefbruggen te keuren en te onderhouden, zodat ze voldoen aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen.

Of je nu een kleine garage of een grote werkplaats hebt, onze monteurs hebben de expertise en kennis om verschillende soorten hefbruggen te keuren en onderhouden. Van hydraulische hefbruggen tot schaarhefbruggen, wij zorgen ervoor dat jouw apparatuur veilig en efficiënt blijft werken.

Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. Wij begrijpen dat het APK keuren en onderhouden van hefbruggen essentieel is voor de dagelijkse gang van zaken in jouw garage, daarom streven wij ernaar om zo min mogelijk downtime te veroorzaken.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van jouw hefbruggen in Roermond en omgeving, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jou van dienst te zijn!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij