06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Rotterdam

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Rotterdam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het APK keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Rotterdam en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw hefbruggen voldoen aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen.

Het is essentieel om regelmatig hefbrugonderhoud uit te laten voeren om de veiligheid van zowel medewerkers als voertuigen te waarborgen. Onze monteurs zijn uitgerust met de nieuwste kennis en technologieën om ervoor te zorgen dat jouw hefbruggen in topconditie zijn en blijven.

Wij begrijpen dat tijd geld is in de autobranche, daarom streven wij ernaar om onze service snel en efficiënt uit te voeren. Of het nu gaat om het keuren van nieuwe hefbruggen of het onderhouden van bestaande, onze monteurs staan voor je klaar.

Dus, of je nu een grote autogarage of een kleine werkplaats hebt, wij kunnen je helpen met het APK keuren en onderhouden van hefbruggen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare en professionele service!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij