06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in s Hertogenbosch

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in s Hertogenbosch en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Is jouw garage in Den Bosch op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren en onderhouden van hefbruggen? Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jou te helpen. Met onze APK keuringen zorgen we ervoor dat jouw hefbruggen voldoen aan alle wettelijke eisen, zodat jij met een gerust hart aan het werk kunt in jouw garage.

Naast keuringen bieden wij ook hefbrugonderhoud aan, zodat jouw apparatuur in topconditie blijft. Dit helpt niet alleen om onverwachte problemen te voorkomen, maar verlengt ook de levensduur van jouw hefbruggen. Onze monteurs zijn bekend met alle gangbare merken en modellen, en kunnen snel en efficiënt onderhoud uitvoeren.

Wij begrijpen dat stilstand van jouw apparatuur kosten met zich meebrengt, daarom streven wij ernaar om onze service zo snel en flexibel mogelijk aan te bieden. Of het nu gaat om een eenmalige keuring, periodiek onderhoud of een dringende reparatie, wij staan altijd voor je klaar.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in Den Bosch en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij