06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Schiedam

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Schiedam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een ervaren servicemonteur voor het APK keuren van hefbruggen en het uitvoeren van hefbrugonderhoud in garages in Schiedam en omgeving? Zoek niet verder! Onze professionele en betrouwbare monteurs staan klaar om jouw hefbruggen te keuren en te onderhouden, zodat ze veilig en efficiënt blijven werken.

Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het werken met verschillende soorten hefbruggen. Of het nu gaat om een periodieke keuring voor de APK of regulier onderhoud, wij zorgen ervoor dat jouw hefbruggen voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen.

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door onze experts, verleng je niet alleen de levensduur van je hefbruggen, maar verminder je ook de kans op storingen en ongevallen. Wij begrijpen dat het belangrijk is om jouw garage-uitrusting in topconditie te houden, en daarom staan wij garant voor snelle en efficiënte service.

Dus, als je op zoek bent naar een ervaren servicemonteur voor het APK keuren van hefbruggen en het uitvoeren van hefbrugonderhoud in Schiedam en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om jouw hefbruggen in topconditie te houden!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij