06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Terneuzen

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Terneuzen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Wil je ervoor zorgen dat je hefbrug in topconditie blijft en voldoet aan alle vereisten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om het APK keuren van hefbruggen en het doen van hefbrugonderhoud in garages in Terneuzen en omgeving te verzorgen.

Onze deskundige monteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het keuren en onderhouden van verschillende soorten hefbruggen. Of het nu gaat om een kleine garage of een grote autodealer, wij zorgen ervoor dat je hefbrug veilig en betrouwbaar blijft werken.

Tijdens het APK keuren van de hefbruggen controleren wij deze op alle belangrijke punten en testen wij de veiligheid en werking ervan. Mochten er tijdens het keuren problemen aan het licht komen, dan kunnen onze monteurs deze direct voor je oplossen. Daarnaast bieden wij ook periodiek onderhoud aan om ervoor te zorgen dat jouw hefbrug in topconditie blijft.

Kortom, voor het APK keuren van hefbruggen en het doen van hefbrugonderhoud in Terneuzen en omgeving ben je bij ons in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een afspraak!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij