06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Tiel

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Tiel en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Moet uw hefbrug worden gekeurd voor de APK? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om het keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Tiel en omgeving te verzorgen.

Met jarenlange ervaring in het vak, begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om veiligheid te waarborgen in uw garage. Daarom bieden wij uitgebreide APK keuringen voor hefbruggen aan, zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Onze monteurs controleren alle essentiële onderdelen van de hefbrug en zorgen ervoor dat deze voldoet aan de wettelijke eisen. Daarnaast voeren wij ook regelmatig onderhoud uit om ervoor te zorgen dat uw hefbrug in topconditie blijft.

Onze aanpak is professioneel, maar we hebben ook oog voor persoonlijke service. Wij streven ernaar om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen en leveren hoogwaardige service tegen concurrerende tarieven.

Dus als u een betrouwbare partner zoekt voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in Tiel en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en uw garage veilig en efficiënt te houden.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij