06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Tilburg

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Tilburg en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een garage in Tilburg of omgeving en ben je op zoek naar een ervaren servicemonteur om je hefbruggen te keuren en te onderhouden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze gespecialiseerde servicemonteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het keuren en onderhouden van hefbruggen in garages. Of het nu gaat om een kleine garage of een grotere werkplaats, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat al jouw hefbruggen voldoen aan de wettelijke APK-keuringseisen en veiligheidsnormen.

Wij begrijpen dat het regelmatig keuren en onderhouden van hefbruggen essentieel is voor de veiligheid van jouw medewerkers en klanten. Daarom bieden wij flexibele afspraken en snelle service, zodat jouw werkzaamheden niet onnodig stil komen te liggen.

Wil je graag meer informatie over onze APK-keuring en hefbrugonderhoudsservices? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen die past binnen jouw schema. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in Tilburg en omgeving!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij