06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Utrecht

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Utrecht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren en onderhouden van hefbruggen in uw garage in Utrecht en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om u te helpen.

Het regelmatig keuren van hefbruggen is niet alleen wettelijk verplicht, maar ook essentieel voor de veiligheid van uw werknemers en voertuigen. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat uw hefbruggen voldoen aan alle eisen en normen, zodat u met een gerust hart kunt blijven werken.

Daarnaast bieden we ook professioneel hefbrugonderhoud aan. Door regelmatig onderhoud kunnen eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen, waardoor dure reparaties in de toekomst worden voorkomen. Onze monteurs zijn bekend met alle gangbare merken en modellen hefbruggen, en kunnen snel en efficiënt het onderhoud uitvoeren.

Wij begrijpen dat u als garagehouder een drukke agenda heeft, daarom kunnen onze servicemonteurs op een tijdstip naar keuze bij u langskomen. Zo blijft uw bedrijfsvoering zo min mogelijk verstoord.

Kies voor kwaliteit, kies voor veiligheid, kies voor ons voor het keuren en onderhouden van uw hefbruggen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij