06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Wageningen

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Wageningen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Moet uw hefbrug APK gekeurd worden en heeft deze onderhoud nodig? Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Wageningen en omgeving.

Het regelmatig keuren van uw hefbrug is essentieel om de veiligheid en werking ervan te waarborgen. Onze monteurs zijn gecertificeerd en zorgen ervoor dat uw hefbrug voldoet aan alle wettelijke eisen. Daarnaast voeren ze indien nodig ook direct het benodigde onderhoud uit, zodat u zonder zorgen kunt blijven werken met uw hefbrug.

Onze service is snel, betrouwbaar en professioneel. We begrijpen dat uw hefbrug een essentieel onderdeel van uw garage is, daarom streven we ernaar om uw hefbrug zo min mogelijk tijd buiten gebruik te laten.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het keuren en onderhouden van uw hefbrug. Wij staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw hefbrug in topconditie blijft, zodat u zonder problemen kunt blijven werken.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij