06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Woerden

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Woerden en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het APK keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Woerden en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van APK keuringen en het onderhoud van hefbruggen, zodat u zorgeloos kunt blijven werken in uw garage.

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw hefbrug voldoet aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen, zodat u met een gerust hart kunt blijven werken. Of het nu gaat om het controleren van de hydraulische systemen, de verlichting of het inspecteren van de constructie, onze monteurs zorgen voor een grondige en professionele keuring.

Daarnaast kunnen wij ook het regelmatige onderhoud van uw hefbruggen verzorgen, om ervoor te zorgen dat deze in optimale staat blijven verkeren. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, voorkomt u onverwachte problemen en verlengt u de levensduur van uw hefbruggen.

Kortom, voor het APK keuren en onderhouden van hefbruggen in garages in Woerden en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. We staan klaar om u van dienst te zijn!

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij