06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug keuring en onderhoud in Zutphen

Keuring en onderhoud door een gecertificeerde monteur
Visuele inspectie van de hefbrug op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Controle van hydraulische systemen op lekkages en goede werking
Kalibratie van de hefbrug voor nauwkeurige hoogte- en gewichtsmetingen
Documentatie bijwerken met details van de uitgevoerde keuring en onderhoudstaken
Onderhoud en keuring van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Spoedservice mogelijk

Actief in Zutphen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Laat uw hefbrug keuren en onderhouden door onze ervaren servicemonteurs in Zutphen en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw hefbrug voldoet aan alle APK-eisen en veiligheidsnormen, zodat u met een gerust hart uw auto’s kunt onderhouden en repareren.

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het keuren en onderhouden van hefbruggen. Zij kunnen snel en efficiënt werken, zodat u zo min mogelijk onderbrekingen in uw werkzaamheden heeft. Of het nu gaat om het controleren van de hydraulische systemen, de draagarmen of de veiligheidsvoorzieningen, onze monteurs zorgen ervoor dat uw hefbrug in topconditie is.

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u dat er onverwachte problemen ontstaan en verlengt u de levensduur van uw hefbrug. Bovendien voldoet u zo altijd aan de wettelijke eisen en voorkomt u boetes of stillegging van uw garage.

Kies voor ons professionele team van servicemonteurs voor het keuren en onderhouden van uw hefbruggen in Zutphen en omgeving. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Neem contact op

Hefbrug keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij