06-46617455
info@servis.nl

Autogarage verhuizen

Verhuizen van al jouw machines
Demontage en montages van garageapparatuur
Advies bij indeling nieuwe garage
Installeren van nieuwe machines
Hefbrug installatie
Een partij voor alle soorten en merken apparatuur

Actief in héél Nederland

Ervaren Installateurs

Vertrouwd door 850+ garages en APK keuringsplaatsen

Vakbekwame monteurs

Autogarage verhuizen?

Als je autogarage gaat verhuizen, komt er veel bij kijken. Het verplaatsen van al jouw machines, het demonteren en monteren van garageapparatuur, en het installeren van nieuwe machines zijn slechts enkele van de uitdagingen waar je voor staat. Gelukkig staan wij klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze verhuizing van al jouw apparatuur. Of het nu gaat om hefbruginstallatie, het verplaatsen van balanceermachines, of het herconfigureren van je werkruimte, wij hebben de expertise om het soepel te laten verlopen.

Bij het verplaatsen van je autogarage is een goed advies bij de indeling van je nieuwe werkplaats essentieel. Ons team van professionals staat klaar om je te adviseren over de meest efficiënte en functionele indeling voor jouw behoeften.

Bovendien zijn wij een one-stop-shop voor alle soorten en merken apparatuur. Of je nu apparatuur hebt van Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, Giuliano, of andere merken, wij hebben de expertise om ze te verplaatsen, te installeren en te onderhouden.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verhuizing van je autogarage, zoek dan niet verder. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij een vlotte overgang naar je nieuwe locatie.

Neem contact op

Autogarage verhuizen? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
Andere vraag? Neem contact op!

Veel gestelde vragen

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het verplaatsen, installeren en onderhouden van machines van alle merken, inclusief Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, Giuliano, en meer.

Ja, we bieden uitgebreide onderhoudsdiensten aan na de verhuizing om ervoor te zorgen dat al je apparatuur optimaal blijft functioneren. Van periodiek onderhoud tot reparaties, ons team staat altijd paraat om je te ondersteunen.

De kosten van de verhuizing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de hoeveelheid en het type apparatuur dat verplaatst moet worden, de afstand van de verhuizing, eventuele speciale vereisten en extra diensten die nodig zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact op