06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Actief in héél Nederland

Ervaren Installateurs

Vertrouwd door 850+ garages en APK keuringsplaatsen

Vakbekwame monteurs

Bandenwisselaar installeren?

Wanneer jij een nieuwe bandenwisselaar aanschaft, wil je er zeker van zijn dat deze correct geïnstalleerd wordt voor optimale prestaties. Onze installatieservice staat voor je klaar om jou te helpen bij het installeren van jouw bandenwisselaar, ongeacht het merk. Of het nu gaat om een Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary of Hunter machine, onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat de installatie vakkundig wordt uitgevoerd.

Het installatieproces begint met het stevig monteren en verankeren van de machine op de vloer, om ervoor te zorgen dat deze veilig en stabiel staat tijdens het gebruik. Vervolgens sluiten onze monteurs de machine aan op de luchtcompressor en/of hydraulisch systeem, zodat deze klaar is voor gebruik.

Na de installatie wordt de machine zorgvuldig gekalibreerd om nauwkeurige werking te garanderen. Dit omvat het afstellen van verschillende parameters om ervoor te zorgen dat de machine optimaal presteert voor jouw specifieke behoeften.

Tot slot worden er functietests uitgevoerd om de correcte werking van de machine te garanderen. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle functies van de bandenwisselaar naar behoren werken voordat ze de installatie afronden.

Kies voor onze professionele installatieservice en geniet van gemoedsrust, wetende dat jouw bandenwisselaar correct geïnstalleerd is door ervaren vakmensen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor de installatie van jouw bandenwisselaar.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
Andere vraag? Neem contact op!

Veel gestelde vragen

Ja, wij bieden installatieservice voor alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter, en onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat de installatie vakkundig wordt uitgevoerd.

Het is raadzaam om de installatieplek vrij te maken en te zorgen voor voldoende ruimte en toegang voor onze monteurs. Zij zullen de rest van het installatieproces op zich nemen.

Ja, we kunnen een gedetailleerde offerte verstrekken met de geschatte kosten van de installatie voordat we met het werk beginnen, zodat je volledig op de hoogte bent van de verwachte kosten.

Neem contact op