06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Actief in héél Nederland

Ervaren Installateurs

Vertrouwd door 850+ garages en APK keuringsplaatsen

Vakbekwame monteurs

Bandenwisselaar keuring en onderhoud?

Als het gaat om het onderhoud en de keuring van jouw bandenwisselaar, kun je op onze professionele service rekenen om ervoor te zorgen dat jouw apparatuur optimaal blijft functioneren. Jaarlijks keuren en onderhouden wij jouw bandenapparatuur om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en prestaties.

Onze keurings- en onderhoudsdiensten omvatten een grondige visuele inspectie van de bandenwisselaar om slijtage, beschadigingen en losse onderdelen op te sporen. Of het nu gaat om een Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary of Hunter machine, onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw apparatuur aan de hoogste normen voldoet.

Tijdens het onderhoud kalibreren we de machine voor nauwkeurige metingen en controleren we de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages. Door bewegende delen te smeren zorgen we voor een optimale werking van jouw bandenwisselaar, waardoor de levensduur van de machine wordt verlengd en de kans op storingen wordt verminderd.

Door te kiezen voor ons onderhouds- en keuringsprogramma, geniet jij van talloze voordelen. Niet alleen bieden wij jouw werknemers een veilige werkplek, maar jouw machines zullen ook minder snel slijten en worden getest op de juiste graden, Newtonmeters en grammen.

Laat jouw bandenwisselaar vandaag nog keuren en onderhouden door onze ervaren en gecertificeerde monteurs, en geniet van gemoedsrust in de wetenschap dat jouw apparatuur in topconditie blijft.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
Andere vraag? Neem contact op!

Veel gestelde vragen

Regelmatig onderhoud en keuring van jouw bandenwisselaar zorgen ervoor dat deze veilig en efficiënt blijft werken, en helpen problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen.

Het wordt aanbevolen om jouw bandenwisselaar minstens één keer per jaar te laten keuren en onderhouden, maar de frequentie kan variëren afhankelijk van het gebruik en de omgevingsomstandigheden.

Ja, onze gecertificeerde monteurs hebben ervaring met alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter, en kunnen jouw apparatuur vakkundig keuren en onderhouden.

Onze keurings- en onderhoudsdiensten omvatten een visuele inspectie op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen, kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen, controle van luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages, en smering van bewegende delen.

Neem contact op