06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar repareren

Reparatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Diagnose stellen om de oorzaak van het probleem te identificeren
Vervangen van versleten of beschadigde onderdelen
Reparatie van hydraulische en pneumatische systemen
Reiniging van de machine en smering van bewegende delen
Kalibratie van de bandenwisselaar
Testen van de machine om de correcte werking te verzekeren

Actief in héél Nederland

Ervaren Installateurs

Vertrouwd door 850+ garages en APK keuringsplaatsen

Vakbekwame monteurs

Bandenwisselaar repareren?

Als jij problemen hebt met jouw bandenwisselaar, ben je bij ons aan het juiste adres voor snelle en betrouwbare reparaties. We beginnen met het stellen van een diagnose om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Of het nu gaat om versleten onderdelen, beschadigde componenten of storingen in hydraulische en pneumatische systemen, wij hebben de expertise om het op te lossen.

Onze gecertificeerde monteurs zijn bekwaam in het repareren van bandenwisselaars van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter. Na het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen, volgt een grondige reiniging van de machine en smeren we alle bewegende delen om de soepele werking te waarborgen.

Daarna kalibreren we de bandenwisselaar om ervoor te zorgen dat deze nauwkeurig werkt. Onze laatste stap is het uitvoeren van uitgebreide tests om te verzekeren dat de machine correct functioneert en klaar is voor gebruik.

Met onze professionele service en toewijding aan kwaliteit, zorgen wij ervoor dat jouw bandenwisselaar snel weer operationeel is, zodat jij zonder onderbrekingen aan het werk kunt. Neem vandaag nog contact met ons op voor reparatie van jouw bandenwisselaar en laat ons jouw garageapparatuur weer in topconditie brengen.

Neem contact op

Bandenwisselaar repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
Andere vraag? Neem contact op!

Veel gestelde vragen

Ja, wij repareren bandenwisselaars van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter.

Ja, onze monteurs komen naar jouw locatie om de reparatie ter plaatse uit te voeren, zodat jouw apparatuur niet hoeft te worden verplaatst.

Voordat we jouw bandenwisselaar teruggeven, voeren we uitgebreide tests uit om te verzekeren dat deze correct functioneert. Daarnaast geven we je gedetailleerde instructies over het gebruik en onderhoud van de gerepareerde machine.

Ja, je kunt eenvoudig een reparatieafspraak maken door contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt ons bellen op het vermelde telefoonnummer of een bericht sturen via WhatsApp. We plannen dan een geschikt tijdstip in voor de reparatie van jouw bandenwisselaar.

Neem contact op