06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug installeren

Locatie voorbereiden en controleren op stabiliteit en draagkracht
Aansluiten op elektrische voeding en hydraulisch systeem
Montage van de hefkolommen en de brugconstructie
Kalibratie van de hefbrug voor optimale werking
Testen van alle functies en veiligheidsvoorzieningen
Installatie van alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter

Actief in héél Nederland

Ervaren Installateurs

Vertrouwd door 850+ garages en APK keuringsplaatsen

Vakbekwame monteurs

Hefbrug installeren?

Als jij overweegt een nieuwe hefbrug te installeren, ben je bij ons aan het juiste adres voor een vlotte en professionele service. Het installatieproces begint met het grondig voorbereiden van de locatie. We controleren zorgvuldig of de ondergrond stabiel en voldoende draagkrachtig is, essentieel voor de veiligheid en stabiliteit van de hefbrug.

Eenmaal voorbereid, sluiten we de hefbrug aan op de elektrische voeding en het hydraulische systeem. Dit vereist nauwkeurigheid en technische kennis om ervoor te zorgen dat alle functies correct kunnen worden bediend.

Vervolgens begint de montage van de hefkolommen en de brugconstructie. Elk onderdeel wordt zorgvuldig geïnstalleerd volgens de specificaties van de fabrikant, met oog voor detail en precisie om een stevige en veilige hefbrug te garanderen.

Na de montage volgt de cruciale stap van kalibratie. Dit omvat het afstellen van de hoogte en het testen van de nauwkeurigheid van de meetinstrumenten, waardoor de hefbrug optimaal kan functioneren.

Ten slotte, voordat de hefbrug operationeel is, testen we grondig alle functies en veiligheidsvoorzieningen. Dit omvat het controleren van de werking van de hydraulische systemen, het testen van de liftcapaciteit en het verifiëren van de noodstopsystemen, alles om ervoor te zorgen dat de hefbrug voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en betrouwbaarheid.

Met onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat jouw hefbruginstallatie vlot en probleemloos verloopt, zodat jij snel weer aan de slag kunt in jouw werkplaats.

Neem contact op

Hefbrug installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
Andere vraag? Neem contact op!

Veel gestelde vragen

Ja, wij bieden garantie op onze installaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantievoorwaarden voor jouw specifieke hefbrug.

De locatie moet voldoende ruimte bieden voor de hefbrug en moet een stabiele en vlakke ondergrond hebben. Daarnaast moeten er voorzieningen zijn voor elektrische voeding en hydraulische aansluiting.

Ja, na de installatie kunnen wij ook periodiek onderhoud bieden om ervoor te zorgen dat de hefbrug optimaal blijft functioneren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten.

Neem contact op