06-46617455
info@servis.nl

Hefbrug repareren

Het laten zakken van een hefbrug die niet naar beneden wilt
Het oplossen van mechanische op elektronische problemen
Problemen met ingeschakelde beveiliging oplossen
Het vervangen van kappotte of versleten glijblokken of staalkabels
Het reviseren van cilinders
Het reviseren van cilinders
Reparatie door een gecertificeerde monteur

Actief in héél Nederland

Ervaren Installateurs

Vertrouwd door 850+ garages en APK keuringsplaatsen

Vakbekwame monteurs

Hefbrug repareren?

Heb je problemen met je hefbrug die niet naar beneden wil? Geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen! Het correct laten zakken van een hefbrug kan lastig zijn als er zich mechanische of elektronische problemen voordoen. Gelukkig hebben onze gecertificeerde monteurs de expertise om deze problemen snel en effectief op te lossen.

Bij mechanische problemen kunnen versleten glijblokken of kapotte staalkabels de boosdoeners zijn. Onze monteurs vervangen deze onderdelen vakkundig, zodat je hefbrug weer veilig en soepel functioneert. Het oplossen van elektronische storingen behoort ook tot onze specialiteiten. Vaak zijn ingeschakelde beveiligingsmechanismen de oorzaak van problemen. Wij zorgen ervoor dat deze systemen correct werken en je hefbrug geen onverwachte storingen meer heeft.

Naast het vervangen van onderdelen en oplossen van storingen, bieden we ook revisieservices aan. Het reviseren van cilinders is cruciaal voor de optimale werking van je hefbrug. Door deze cilinders te reviseren, verlengen we de levensduur van je apparatuur en zorgen we ervoor dat deze in topconditie blijft. Onze monteurs hebben de juiste kennis en apparatuur om deze taak nauwkeurig uit te voeren.

Een goed onderhouden hefbrug is essentieel voor een efficiënte en veilige werkomgeving. Daarom raden we regelmatig onderhoud aan, zodat eventuele problemen vroegtijdig opgespoord en verholpen kunnen worden. Dit voorkomt onnodige stilstand en hoge reparatiekosten op de lange termijn.

Ons team staat bekend om zijn professionele aanpak en klantgerichte service. We begrijpen dat stilstand tijd en geld kost, daarom streven we naar snelle en betrouwbare oplossingen. Of het nu gaat om een simpele reparatie of een uitgebreide revisie, wij leveren altijd kwaliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele en snelle service! Wij zorgen ervoor dat je hefbrug weer perfect functioneert, zodat je zonder zorgen verder kunt werken.

Neem contact op

Hefbrug repareren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
Andere vraag? Neem contact op!

Veel gestelde vragen

We zijn merkonafhankelijk en kunnen reparaties uitvoeren voor alle merken. Zo hoef je maar één partij te bellen voor al je verschillende soorten en merken apparatuur. Daarnaast hebben we een ruime voorraad artikelen van diverse merken in onze bus. Voor welke merken doen we het meest reparaties? Hier zijn de meest voorkomende:

  • Cormach
  • Mondolfo
  • Koni
  • Rotary
  • Hunter
  • Sice
  • Corghi
  • Maic
  • Giuliano

Heb je een ander merk? Geen probleem, we kunnen je altijd helpen!

Als je problemen hebt met het laten zakken van je hefbrug, neem dan contact met ons op. Onze gecertificeerde monteurs hebben de expertise om mechanische en elektronische problemen snel op te lossen.

Mechanische problemen kunnen worden veroorzaakt door versleten glijblokken of kapotte staalkabels. Onze monteurs kunnen deze onderdelen professioneel vervangen, zodat je hefbrug weer veilig en soepel functioneert.

Neem contact op