06-46617455
info@servis.nl

Keuren & onderhoud van garageapparatuur en bruggen

Keuring en onderhoud van bandenapparatuur, inclusief (de)montagemachines en balanceermachines
APK keuringen van hefbruggen erkend door RDW
Onderhoud en keuring door een gecertificeerde monteur
Een partij voor alle soorten en merken apparatuur
Keuring van hefbruggen volgens NEN EN 1493 norm
Regelmatige kwaliteitscontrole door onafhankelijke instanties zoals het Liftinstituut

Actief in héél Nederland

Ervaren Installateurs

Vertrouwd door 850+ garages en APK keuringsplaatsen

Vakbekwame monteurs

Keuren & onderhoud van garageapparatuur en bruggen?

Bij Servis zijn we gespecialiseerd in keuren, onderhoud, installatie, reparatie en verkoop van (gebruikte) hefbruggen en bandenapparatuur. Het jaarlijkse keuren en onderhouden van jouw hefbruggen en bandenapparatuur volgens de geldende normen is cruciaal om de veiligheid en efficiëntie van jouw werkplek te waarborgen.

Wanneer je werknemers in dienst hebt, ben je verplicht om jouw hefsystemen te laten keuren conform de normen in de P159 of de Europese norm NEN EN 1493. Bij Servis nemen wij dit graag voor je uit handen.

Voor het keuren van auto’s eist het RDW dat dit gebeurt op een hefbrug die gekeurd is door een RDW erkend keurmerk, zoals het RAI Vereniging Keurmerk Hefbruggen. Servis is aangesloten bij dit keurmerk en mag dus hefbruggen keuren volgens deze normen. Deze keuringen worden gecontroleerd door een onafhankelijke instantie zoals het Liftinstituut, wat de kwaliteit van het keurmerk garandeert.

Volgens de Arbowetgeving is het verplicht om hefbruggen jaarlijks te laten controleren en onderhouden om de veiligheid van jouw personeel te waarborgen. Steeds zwaardere auto’s belasten de hefbruggen meer, wat kan leiden tot slijtage en storingen. Bij een ongekeurde hefbrug ben je niet verzekerd in geval van een ongeluk.

Tijdens het keuren letten we op diverse aspecten zoals de algemene staat van de hefbrug, de opstelling, slijtagegevoelige onderdelen, hydraulische cilinders en systemen, schakelaars en drukknoppen, en andere relevante punten volgens de RDW controle. Na de keuring ben je verzekerd van een veilige werkplek, een keuring door opgeleide keurmeesters en een hefbrug die voldoet aan alle eisen van de NEN EN 1493 en RDW.

Naast hefbruggen keuren wij ook bandenapparatuur zoals (de)montagemachines, balanceermachines, uitlijnmachines, pompklokken, afdruktafels en momentsleutels volgens ISO-normen. Regelmatig onderhoud en keuring van deze apparatuur zorgt voor een veilige werkplek voor jouw werknemers, minder snelle slijtage van jouw machines en machines die getest zijn op de juiste specificaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze keuringen en onderhoudsdiensten of om een afspraak te maken. Bij Servis zorgen wij ervoor dat jouw werkplaats altijd veilig en operationeel blijft.

Neem contact op

Keuren & onderhoud van garageapparatuur en bruggen? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
Andere vraag? Neem contact op!

Veel gestelde vragen

Het keuren van hefbruggen is verplicht om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen. Volgens de Arbowetgeving en de Europese norm NEN EN 1493 moeten hefbruggen jaarlijks worden gecontroleerd om slijtage en storingen te voorkomen en een veilige werkomgeving te garanderen.

Servis keurt zowel nieuwe als gebruikte hefbruggen. Wij zorgen ervoor dat alle hefbruggen voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en bieden daarnaast onderhouds- en reparatiediensten aan om de levensduur van jouw apparatuur te verlengen.

De keuring van bandenapparatuur omvat het controleren en onderhouden van machines zoals (de)montagemachines, balanceermachines, uitlijnmachines, pompklokken, afdruktafels en momentsleutels. Deze keuringen worden uitgevoerd volgens de ISO-normen om de veiligheid en nauwkeurigheid van de apparatuur te waarborgen.

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor keuring of onderhoud door contact met ons op te nemen via onze website, telefonisch, of per e-mail. Ons team staat klaar om je te helpen en een geschikte tijd in te plannen die past bij jouw behoeften.

Neem contact op