06-46617455
info@servis.nl

Reparatie van garageapparatuur en hefbruggen

Alle merken worden gerepareerd door gecertificeerde monteurs
Gedetailleerde instructies na reparatie voor gebruik en onderhoud
Reparaties vinden plaats op locatie, geen verplaatsing nodig
Snelle en efficiënte reparaties om downtime te minimaliseren
Kalibratie van verschillende soorten apparatuur voor nauwkeurige metingen.
Oplossen van zowel mechanische als elektronische problemen

Actief in héél Nederland

Ervaren Installateurs

Vertrouwd door 850+ garages en APK keuringsplaatsen

Vakbekwame monteurs

Reparatie van garageapparatuur en hefbruggen?

Bij Servis staan we klaar om jouw garageapparatuur snel en efficiënt te repareren, zodat jouw werkplaats altijd operationeel blijft. Onze ervaren monteurs hebben expertise in het repareren van diverse merken en typen garageapparatuur, waaronder hefbruggen, (de)montagemachines voor luxe voertuigen en trucks, balanceermachines voor zowel luxe auto’s als trucks, en uitlijnmachines.

Voor hefbruggen kunnen we problemen met hydraulische systemen aanpakken, defecte onderdelen vervangen en elektronische storingen oplossen. Bij (de)montagemachines voor luxe voertuigen richten we ons op reparaties van pneumatische en hydraulische systemen, vervanging van beschadigde componenten en herstel van montagekoppen. Voor trucks richten we ons op het oplossen van problemen met de hydraulica, reparatie van pneumatische systemen en vervanging van versleten onderdelen.

Bij balanceermachines kalibreren we sensoren, repareren we balanceerkoppen en lossen we elektronische storingen op, ongeacht of het voor luxe auto’s of trucks is. Voor uitlijnmachines voeren we kalibraties uit, repareren we bewegende delen en lossen we softwareproblemen op.

Onze monteurs komen ter plaatse om de reparaties uit te voeren, zodat jouw werkplaats zo min mogelijk downtime ervaart. Of het nu gaat om kleine reparaties of complexe problemen, bij Servis ben je verzekerd van een snelle en professionele service. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw reparatieafspraak te plannen en laat ons ervoor zorgen dat jouw garageapparatuur weer optimaal functioneert.

Neem contact op

Reparatie van garageapparatuur en hefbruggen? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
Andere vraag? Neem contact op!

Veel gestelde vragen

Ja, onze gecertificeerde monteurs hebben expertise in het repareren van garageapparatuur van alle merken.

Je kunt eenvoudig een reparatieafspraak maken door contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon, e-mail of WhatsApp. We plannen dan een geschikte tijd in voor de reparatie.

Servis kan verschillende soorten garageapparatuur repareren, waaronder hefbruggen, (de)montagemachines, balanceermachines en uitlijnmachines.

Neem contact op