Gespecialiseerd in keuren, onderhoud, installatie, reparatie en verkoop van (gebruikte) hefbruggen en bandenapparatuur
   

Over Servis

Jan Visser heeft in 2006 Servis opgericht, nadat hij 18 jaar gewerkt bij Oskamp Equipment. Na 18 jaar met heel veel plezier gewerkt te hebben bij Oskamp als allround monteur, uitlijnexpert, autocadtekenaar. Als Hunter helpdesk heeft Jan in 2006 de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Met zijn ervaring, kennis en kwaliteit wist hij een grote klantenkring op te bouwen. Na een aantal jaar werd het een groot succes en is hij gaan samenwerken met ZZP'ers.  

De drukte bleef aan, dus werd er besloten om vast personeel aan te nemen. In 2013  is Niels van Loen bij het bedrijf komen werken. Niels heeft zich ontwikkeld en verrijkt met alle kennis, die hij kreeg aangeboden van Servis. In de afgelopen jaren heeft hij zich opgewerkt tot hoofd technische dienst.

Eind 2017 kwam Kjeld Visser meer in beeld. Kjeld Visser ondersteunt zijn vader sinds 2006 op de achtergrond met verschillende werkzaamheden. Jan, Niels en Kjeld zijn met z'n drieën in gesprek gegaan om Servis naar een hoger niveau te brengen. Waar Niels en Jan zich bezig hielden met de technische aspecten, ging Kjeld zich vooral bezig houden met de groei en de ontwikkeling van het bedrijf.

Begin 2018 is Almer bij Servis begonnen. Almer was na jarenlang gewerkt te hebben bij Euromaster toe aan een nieuwe uitdaging, door zijn affiniteit met de garage apparatuur paste hij goed in het bedrijf. Na Almer kwam Timo in september 2019 ons team versterken. Timo heeft jarenlang bijna alle kroegen en cafés van Amersfoort voorzien van verbouwingen, dat gecombineerd met zijn opleiding als automonteur was reden voor ons om Timo aan het team van Servis toe te voegen.

De laatste en jongste toevoeging aan het team is Robin. Robin werkt 4 dagen per week bij ons en gaat nog 1 dag naar school. Door het sleutelen aan scooters heeft hij een goede basis gelegd. Robin heeft afgelopen anderhalf jaar zijn kennis verbreed met de specifieke kennis die nodig is om een voltallig monteur te worden.

Met aanvulling van Cor, die op ZZP basis al vanaf het begin bij Servis werkt, is het team compleet. Cor staat meestal op de markt vis te verkopen in zijn eigen viskraam, maar kan het niet laten om soms bij Servis zijn schouders eronder te zetten. Cor is één van de ZZP'ers die er vanaf het eerste uur bij is.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de verschillende garageapparatuur, daardoor hoeft er maar één monteur langs te komen voor storingen aan verschillende machines. Dit scheelt ons tijd en het scheelt u geld. Zo kunnen wij ons goed voorstellen, wanneer u geen haast heeft met een reparatie (omdat de machine niet stil staat) dat u dit graag wilt combineren met de jaarlijkse keuringen van uw apparatuur. Wij zorgen er voor dat er spoed is, dat wij snel ter plaatse zijn. Door onze brede kennis van de verschillende apparatuur gecombineerd met het brede assortiment aan onderdelen in onze auto, kunnen wij de meeste storingen meteen oplossen.